吉見町の水田地下の粘土を切り取り、原初的な方法で焼成する

2013 ancient times 古墳時代前期/ paddy field 水田跡

吉見町の水田地下の粘土を切り取り、原初的な方法で焼成する
埼玉県吉見町地下に在る、おそらく古墳時代前期(3 世紀半ばから4 世紀前半) の水田遺跡の粘土をプレート状に
切り出し、それを現代、近隣の都市( 川越市) の水田に持ち込む。そこで籾殻による野焼きを約1 週間かけて行い、
その状態を展示した。
Title:I cut out clay under the paddy field in Yoshimi-cho, and fired it with a primitive manner.
Cutting out in a plate shape the clay of paddy field remains under the earth in Yoshimi-cho, Saitama, probably
originated in the first half of the Kofun period (from the mid-3rd century to the 1st half of the 4th century), I brought it
into a paddy field of today’s city (Kawagoe, Saitama) near Yoshimi-cho, and there, burned off chaff for about one week.
This is a view of the practice.

 

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